Forum / Arşiv / okul forması
Cumartesi, 4 Ekim 2008 10:12
şu forma sistemi kalksa bari ..sabahın köründe kalktığımız yetmiyormuş gibi bi de iki saat yok gömleğiydi ,kıravatıydı,eteğiydi,pantolonuydu
of of . kalk yataktan ,palyoça kıyafetlerini giyin..sonra git bi de geç kal. sıraya gir iki saat bekletil,çöp topla(genelde toplnmaz), sonra sınıfa gir. ha ne anladınız :S sonra zil çalsın hoca girince bi ton öğütle kafa ağrıtsın. tenefüs olsun öğrenciler kafa patlatsın.sonra eve gel formaları çıkar iki saat
ödev yap ..sonra hemen akşam olsn uyu.. sabah ......offfffffffffffff
ama bence Atatürk olsaydı eğitim düzeni böyle sıkıcı olmazdı.daha özgür ,hatta isteyerek okula gidebilirdik.ama ilk başta şu forma denen palyaço takımına bi son vermek lazım. aslında ne düşünüyrm biliyormusunz , türkiyedeki bütün öğrenciler kendi şehirlerinde ,ilçelerinde her neyse işte, protesto, grev yapsa mecbur kabul edecekler. kabul ettirene kadar da kimse okula gitmese.. al işte çözüm.. ama türkiye de çocukların düşünceleri aileleri ya da çevreleri tarafındn bastırlmş ,korkutulmşlar vb. artık bıkmışlar da diyebilriz. ama bişeyler değişecekse bu bizim elimizde. ben dünden hazırm ama yok ki cesaretli akıllı arkdaş lar.S:Spfff diyorm okul gerizekalı yuvassı
Yorumlar 6 Yorumları sırala:
Yorumlar şu anda Türkçe olarak görüntüleniyor. Bütün yorumları görüntüle
samet ARSLAN (Perşembe, 24 Eylül 2009 01:24)
okullar açıldı yavf
merve okurlar (Pazar, 13 Eylül 2009 11:29)
bide hersene deişmeselere
çİfUhA . (Çarşamba, 9 Eylül 2009 15:28)
.!.!.!
HBB NUR (Çarşamba, 9 Eylül 2009 13:49)
ewet ewet kmsin bilmiyorum ama aynn katlıyorm
samet ARSLAN (Pazar, 9 Ağustos 2009 00:41)
hepsi neysede şu kıravat dedikleri medeniyet yularından nefret ediyom abicim yav
IDK Sahibi (Pazar, 5 Ekim 2008 00:08)
xD
Yorum yaz: