EmirSahibiModeratörTrust (Pazar, 9 Ağustos 2009 04:29)
-MTash: var evet yıldız kampüsünde pentagram konserindeydik ortalığı karıştırmak için müzik dinlemekle alakası bir genç topluluk vardı sayın blog
ben tabi ritmik kafa sallıyorum
bunlar sarıldı bana benim gibi kafa sallamaya çalışıyolar ama metronomu kaçırıyolar tabi benim gibi sallayamazlar proyum ben abe
sonra baktım bunlar birbirlerini itmeye başladı sanırsam dark is the sunlight şarkısı
yok bu şarkıda yapmasalardı bari arkadaşlarını takribi 3 kişi tuttu üstüme fırlattı, sonra bende çocugu tuttum bende oraya fırlattım zaten top gibi bişiydi
sonra soloya girdi metin sallıyorum kafayı birden bi darbe
dengemi kaybettim tabi sonra eğlenen başka bir çifte geçirdim
çenem sert bi yere çarptı ama nereye anlamadım çarptığım kızın çantasında sanırsam sert bişi vardı
qhSsdEeSahibiModeratör(Cuma, 17 Temmuz 2009 04:38)
hYqo0o <3 fıRtıNam....
http://netlog.com/Ghost_of_Love_%100 MeTaL QolickQolick%100 MeTaLGhost_of_Love_http://tr.netlogstatic.com/p/tt/055/338/55338907.jpgTürkiyeTrabzonGhost_of_Love_16
Yorumlar 61 Yorumları sırala:
tolga nuri uzun (Cuma, 4 Eylül 2009 19:50)
çilekeş-kendimden geriye
Emir Trust (Pazar, 9 Ağustos 2009 04:29)
- MTash:

arkadaşlarını takribi 3 kişi tuttu üstüme fırlattı, sonra bende çocugu tuttum bende oraya fırlattım zaten top gibi bişiydi 

var evet
yıldız kampüsünde pentagram konserindeydik ortalığı karıştırmak için müzik dinlemekle alakası bir genç topluluk vardı sayın blog
ben tabi ritmik kafa sallıyorum
bunlar sarıldı bana benim gibi kafa sallamaya çalışıyolar ama metronomu kaçırıyolar tabi benim gibi sallayamazlar proyum ben abe
sonra baktım bunlar birbirlerini itmeye başladı sanırsam dark is the sunlight şarkısı
yok bu şarkıda yapmasalardı bari
sonra soloya girdi metin sallıyorum kafayı birden bi darbe
dengemi kaybettim tabi sonra eğlenen başka bir çifte geçirdim
çenem sert bi yere çarptı ama nereye anlamadım çarptığım kızın çantasında sanırsam sert bişi vardı
canım acıdı blog
neyse ne amk
Üzülme bro
qhSsdEe (Cuma, 17 Temmuz 2009 04:38)
hYqo0o <3 fıRtıNam....
%100 MeTaL Qolick (Cuma, 19 Haziran 2009 01:04)
çilekeş-körpe
Aysu Okan (Çarşamba, 3 Haziran 2009 09:53)
evanescence - taking over me, hello, fields of innocence, understanding, i must be dreaming
ahmet yekta Trust (Cuma, 8 Mayıs 2009 22:45)
nothing else matters
berfu akyz (Cumartesi, 11 Ekim 2008 02:30)
kreş-yarım kalan şarap. ın flames-leeches,jotun.
Yorum yaz: